Meertalige website gemaakt voor Bungalowpark Het Jachthuis.

Bij Het Jachthuis is het thuiskomen in Soesterberg. Gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug, centraal; in Nederland, op 5 autominuten van de A28 en van Amersfoort, vindt u diverse huizen geschikt voor tijdelijke woonruimte. De hoogwaardige service in de rustieke omgeving garanderen een fantastisch verblijf.

De exclusieve villa’s en comfortabele bungalows zijn een perfecte basis voor vele uitstapjes of voor eindeloze wandelingen en fietstochten op de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk shoppen, dineren of cultuur snuiven in de vele winkeltjes, restaurants en musea in de historische stad Amersfoort, maken uw verblijf compleet. Voor kinderen biedt Het Jachthuis ook tal van mogelijkheden. Dolfinarium Harderwijk, Dierenpark Amersfoort en Walibi Holland, zijn binnen 5 tot 40 minuten bereikbaar en ook in onze speeltuin zullen zij zich prima vermaken.

Voor langer verblijf is Het Jachthuis daarom uitermate geschikt, voor overbrugging gedurende uw verhuizing of verbouwing. Of voor de huisvesting van uw (zakelijke) gasten.

Het Jachthuis is u graag van dienst.

Bekijk de website op www.bungalowparkhetjachthuis.nl


VIABungalowparkhetjachthuis.nl
BRONBungalowparkhetjachthuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in