Logo ontworpen en website gemaakt voor Els van Twillert voor Cygnus-Bunschoten.

Vanaf 1975 is ze werkzaam in het basisonderwijs, waarvan de laatste 12 jaar als remedial teacher.
In die periode heeft ze veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen die moeilijkheden ondervinden bij het uitvoeren van schooltaken. In die tijd heeft ze zich steeds beziggehouden met het verdiepen en verbreden van begeleidingsmethoden door het volgen van kortdurende cursussen, trainingen en de Post-HBO registeropleiding Remedial Teacher.
Scholen moeten bezuinigen, maar hebben ook een zorgplicht. Daarom heeft ze de stap gezet om een eigen praktijk te starten en ook scholen de mogelijkheid te bieden van haar diensten gebruik te maken. Het begeleiden van leerlingen met een LGF valt binnen haar mogelijkheden.
Er zullen kinderen blijven die tijdelijk een extra steuntje nodig hebben op gebied van technisch lezen, begrijpend lezen, spelling, rekenen en het ontwikkelen van een goed handschrift.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en ontwikkelingen in het onderwijs, is ze aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers en volgt ze regelmatig nascholingscursussen. Het bijhouden van vakliteratuur valt hier ook onder.

Bezoek de website op: www.cygnus-bunschoten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in