DSonderhoud_logo_600x500Website gemaakt voor DS Onderhoudsbedrijf & Dakbedekking.

Daklekkage? Bel DS Onderhoudsbedrijf

Is uw dak aan renovatie toe? Heeft u een nieuw huis laten bouwen en zoekt u een dakdekker voor het plaatsen van dakbedekking? Neem dan contact op met onze dakdekkers.

Nieuwe dak? DS Onderhoudsbedrijf plaatst uw nieuwe daken vakkundig

Ook voor dakaanleg bent u bij DS Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Of u nu een geheel nieuw dak nodig heeft voor een nieuw gebouwd huis of uw dak wilt laten vervangen, DS Onderhoudsbedrijf is de specialist op het gebied van dakaanleg. Het soort dakbedekking dat gebruikt wordt, hangt af van het soort dak. Wij plaatsen onder andere de volgende dakbedekkingen:

• Bitumen
• EPDM
• Shingles
• Dakplaten
• Dakpannen
• Lood- en zinkwerk

Dakaanleg: schuine en platte daken? Bel DS Onderhoudsbedrijf

Voor zowel schuine als platte daken hebben wij geschikte dakbedekking. Bij hellende daken worden bijvoorbeeld vaak dakpannen gebruikt. Dakpannen zijn er in veel kleuren en maten, dus voor elke stijl woning hebben wij een geschikte soort. Gemodificeerd bitumen dakbedekking wordt vaak geplaatst op platte daken. Deze soort dakbedekking is UV-bestendig, wat leidt tot een zeer lange levensduur.

Contact voor dakaanleg bij u

Wilt u meer weten? Of heeft u direct een dakdekker nodig voor het plaatsen van nieuwe daken bij u thuis of bij uw bedrijf? Neem contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar0180 – 846898 of 06 – 14373115 of te mailen naar info@dsonderhoud.nl

Dakreparatie met de beste materialen

Dakproblemen zijn erg vervelend en komen nooit op gelegen momenten. Heeft u last van daklekkage? Of is uw dakbedekking beschadigd? DS Onderhoudsbedrijf voert graag dakreparatie bij u uit, zodat uw dakprobleem snel verleden tijd is. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en beschikken over jarenlange ervaring en ruime kennis. Wij garanderen u dan ook een vakkundige reparatie. Is reparatie alleen niet voldoende? Dan voeren wij graag dakrenovatie bij u uit. Wij vernieuwen bijvoorbeeld uw gehele dak of een gedeelte daarvan. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dag en nacht bereikbaar voor dakreparatie

Direct een dakdekker nodig, omdat u schade heeft aan uw dak door een hevige storm? Het is belangrijk dat uw dak snel gerepareerd wordt, daarom werken wij met een 24 uurs service. Voor al uw dakproblemen staan wij dag en nacht klaar. Of het nou gaat om daklekkage of schade door blikseminslag; wij helpen u 24/7!

Bezoek de website op: www.dsonderhoud.nl

BRONDS Onderhoud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in