Webdesign

Een nieuws website

Een website is te vergelijken met een digitaal visitekaartje of een folder welke u op elk gewenst moment kunt aanpassen. Om uw website een professionele uitstraling te geven is het belangrijk dat u deze laat ontwerpen door iemand die daar ervaring mee heeft. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van websites die overzichtelijk en functioneel zijn. Door gebruik van WordPress, een content management system (CMS) is het voor u mogelijk om op uw site in te loggen en zelf wijzigingen aan te brengen in bijvoorbeeld tekst of afbeeldingen.
Voor een moderne website op maat bent u bij mij aan het juiste adres.

Een bestaande website vernieuwen

Ik adviseer in alle gevallen gebruik te maken van WordPress (content management system). Hiervoor zijn FTP toegang en een SQL database een vereiste. Alle moderne hosting providers beschikken hier tegenwoordig over. Heeft u nog geen bestaande WordPress website dan is het sneller en voordeliger een nieuwe website te laten maken. Door mijn jarenlange ervaring met WordPress kan ik uw bestaande website een verfrissend nieuw uiterlijk geven.

Zoek machine optimalisatie

Naast het ontwerp is ook de vindbaarheid van een website erg belangrijk, dit is de SEO (search engine optimization). Een SEO geoptimaliseerde website voldoet aan de eisen die zoekmachines stellen aan een websites. Een goede SEO geoptimaliseerde website wordt eerder bovenaan getoond in de zoekresultaten dan een site die niet geoptimaliseerd is. De optimalisatie is niet standaard inbegrepen. Bij het ontwerpen van een website zal ik wel proberen zoveel mogelijk voor te bereiden. Het is ook mogelijk om bestaande websites te laten optimaliseren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Na optimalisatie zal de positie van uw website in zoekmachine’s aanzienlijk hoger zijn.

Waarom een website?

  • Het is uw digitale visitekaartje
  • Een bedrijf met een goede website straal meer professionaliteit uit
  • Een website gemaakt met WordPress kunt u zelf naar wens aanpassen
  • Een SEO geoptimaliseerde website presteert veel beter in de zoekmachines

Onderaan deze pagina een overzicht vanĀ alle websites.

Overzicht websites

Teuntjes Cake

WtH Bouwmanagement

Tien-Innovatie

Botter.nl

KMTO.nl

Undiseno.nl

Muijsbouw.nl

RTLNiels – BBQ

HVBS.nl

El Cajon Percussie

Banfield Landscaping